22 Aralık 2015 Salı

2 Yaş Doğum Günü Hazırlık ve Kutlamaları


 @ipeklihayatorganizasyon



Çok seviyorum demiş miydim? Her geçen gün daha çok hem de... Artık birbirimizi daha iyi anlıyoruz sanırım, resmen anlaşmaya başladık. Bu anlaşma iletişim kurabilme aslında. Her akşam iş çıkışı eve ne kadar da yorgun olsam koşa koşa seve seve gidiyorum. Beni görüp babası olmadığında " Anne, babam bugün yok mu?" deyişlerine ölüyorum. Dur velet büyümek için acele etme işte, 2 yaşındasın daha ikiiiiiiiiiii, sadece 2!!


Her anımız ölümsüz olsun istiyorum, bunun için özel çaba sarfediyorum. Yarın büyüdüğünde, bu satırları okuduğunda, özellikle hatırlamayacağı anlar için buralarda gezinip mutlu olsun istiyorum. Belki etrafımda çoğu kişi beni yargılıyor, kendi heveslerim için uğraştığımı sanıyor. Evet diyorum, kendi hevesim, içimden gelen bu. Hatta bazen öyle zamanlar oluyor ki birebir şahit olduğum ya da kulağıma gelen. "Yiyor ise sende yap şekerim" diyorum içimden yüzlerine karşı:):)  ahahahaa :) Gaz olayları malumunuz, hatta şu an beni gizlice takip eden ve okuyan hayalet okuyucum az üstüne alınabilirsin annem sende:)
2. yaş doğum günü de özel olmalıydı bu vesile ile... Her zamanki gibi değişik, arama motorunda arandığında eşi olmayacak bir konsept:) Geçen seneki gibi mesela:) Bakmak isterseniz, tık tık :)
Çok kararsız kaldım, hatta son 3 haftaya kadar hala karar verebilmiş değildim. Sonra dedim ki çiçek olsun:) Aslında itiraf ediyorum, turuncubikız dan esinlendim :) Elbisesi çıkış noktamız oldu ve sonrası geldi zaten.
Annem sağolsun, yine döktürdü:) Bu vesile ile canım anneme kucak dolusu sevgiler ve öpücükler...
2 yaş doğum günü çiçekli elbiselerimiz  @ipeklihayatorganizasyon

Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz bütün süslemeler bizzat el emeğim... Çok keyif aldım hazırlarken. Normalde çok renkli şeyleri sevmem ama fotoğraflara bakınca ne kadar doğru karar verdiğimi anladım.



2 Yaş Doğum Günü Masa Düzeni    @ipeklihayatorganizasyon

Yelpaze süsler hep dikkatimi çekiyordu, dedim ki bir deneyeyim ve yaptım oldu.
Popkek çubuklarım benim eserim olabilir ama kekler annemden.
Popcakes    @ipeklihayatorganizasyon
Şemsiye çikolatalarımdan çikolata ağacım nasıl ama? Tamamen spontane gelişti...




Çikolata Ağacı  @ipeklihayatorganizasyon
Aşağıdaki 2 de oyun matının 2'si:) Ama güzel oldu ya:) Eti Puf tan çubuklara da çocuklar bayıldı...


 @ipeklihayatorganizasyon




Bu panozade de benim eserim:) Tamamen spontane, kapımıza astık. Keşke önünde bir de fotoğraf çekinseydik değil mi? :)


Doğum günü panosu  @ipeklihayatorganizasyon


Bu arada KupKup bizimkinin lakabıdır, eşim doğduğundan beri böyle seslenir. Bazen annemler, kayınvalidemler bile kullanır. O nedenle pastamızda da tercihimiz bu yönde oldu.














































Pasta çok çok içime sinmese de konsepte uyduğu için idare ettim, herkes ben yaptım sandı. Ya çok amatör göründüğü için ya da benim de gerçekten güzel pasta yapabileceğimi düşünerek:)
Anne emeği doğum günü hazırlıkları  @ipeklihayatorganizasyon
Yukarı görmüş olduğunuz mavi vazo İKEA'dan alınmış yeşil bir vazo:) Krapon kağıdı ile kaplayınca bence çok güzel oldu. İçine de çubuklu halka şeker koyduk mu görsel hazır:)  Kalp şeklindeki ahşap parça da aslında ön yüzünde yazılar olan ve ig hesabımdaki sunularımda da bol bol kullandığım, Almanya'dan getirdiğim bir parça... Maksat masayı süslemek ise yapıştır çiçekleri arka yüzüne ve kullan:)
Arkada görünün fanusda Rabiş'imin ev hediyesi idi ve içine renkli krapon kağıtlarını kırpıp koydum, konfeti hesabı, bence görsele de yakıştı:)
Popcake'ler anacığımın el emeği, daha önce tarif vermiştim, yeniden bakmak isterseniz diye tık tık:)
PonPon yapımı  @ipeklihayatorganizasyon
Aslında bu ponponlar pelür kağıttan yapılıyormuş ama Eskişehir'de istenilen renklerde bu kağıdı bulmak çok zor. O nedenle ben de krapon kağıdı kullandım.
Aşağıdaki poz da, hepsi kendi el emeğim gururunun pozu:)
Anne Pozu  @ipeklihayatorganizasyon
Ha bu arada şu iki var ya:) Eskişehir'de pahalı diye teee Ankaralardan aldım geldim ama helyum ile şişirme parası 20 TL aldılar, aynı hesaba geldi:)





Veee kocasını da kendine benzeten çılgın kadın modu:)






Vee bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza tekrar çok teşekkür ederiz...
 @ipeklihayatorganizasyon
Bir daha ki organizasyona kadar görüşmek üzere. Bu arada bu vesile ile ipeklihayatorganizasyon olarak işe koyuldum bendeniz artık ve ilk siparişimi de Ankara'dan aldım. Bitirdikten sonra onun da detaylarını paylaşır olurum.




Sevgiyle kalın...









































1 yorum:

  1. JDM: Casino & Gambling in North Carolina - JSMH
    The 전라남도 출장안마 South Carolina market is booming and this area is expected 서귀포 출장마사지 to 이천 출장안마 reach a market in 2020, the governor signed 과천 출장안마 a bill into law, that 오산 출장마사지 will provide

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...