30 Haziran 2014 Pazartesi

40 Uçurma Şenliğimiz ;)

Masaüstümüzden bir görüntü
Herkese tekrar merhaba,

Kronolojik olarak yazmakta sanırım geç kaldım:) Zira ilk blog yazarlığı tecrübem ya da tecrübesizliğimden ötürü affınıza sığınıyorum. Amacım sadece fikir vermek ve esinlendirmek olduğu için kronolojik sıralamanın aslında çok da bir önemi yok bence:)

Yazılarımda hep söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim sanırım, annemle organizasyon için sürekli bahaneler peşindeyiz. Yaptık mı da hakkını verelim istiyoruz, eşimizle dostumuzla paylaşalım istiyoruz.

Giriş fotomuz anane fikri, şeker hamurundan yapılıp kurutulmuş harf ve detayları... Gördüğünüz üzere kelebekten asla vazgeçmeeeem :) İpek ile de uyumlu bence, kuzum kozasındaydı, doğdu ipek böceğim oldu, şimdi ise kelebekcik... Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin kuzum nezdinde bütüüüün kelebekciklere...

Yukarıdaki fotoğrafta masamızın genel görünümünü görebilirsiniz, mevlütteki peçetelerden kullandık, bu sefer çok detaya girme şans ve fırsatımız olmadı ne yazık ki..

Bir üstteki resimde de kalpli lokumlarımızı görebilirsiniz.


Minik, masum kelebeğimin örgü takımları nasıl? Ananemiz ördü, patiklerimize varasıya kendi imalatıdır. Pembe çorabımız, saç bandımız ve eldivenciklerimiz ile çok takım olduk doğrusu:)


Bu resimde 3 kuşak yanyana poz verdik, bu fotoda da hala tombikim:)  Ha bu arada pastamız tamamen sürpriz oldu bizim için. Anane-dede dayanışması ile gizliden eve alınmış;)

Sürpriz pastamız

Çolak sülalemiz :) Halalar, yengeler, kuziler, kuzi kızçeleri...
  
Anmalık hediyeliklerimiz
Nostaljik iğneliği farkeden var mı?
 Hediye çantalarını tabiki pempiş aldım ama çok sade geldiler gözüme, keçe kelebeklerle süsledim onları, nasıl olmuşlar? :)

Bu arada çantaların öteki yüzüne de annem iğnelik yaptı, biraz nostalji olsun istedik. Hediyelerimiz de türk kahvesi fincan takımları oldu. Gamze abartmışsın diyen olabilir ama söylemeden edemiiiicim:) "Fincan desenleri de kelebekli idi:)" Ama hepsini öyle alamadık, birkaçı farklı desende oldular. Kuzumla hediyelerimizi verdik, herkes güle güle kullansın, kahve içtikçe bu güzel günü anımsasın diye...


Katılan ve bizi yanlız bırakmayan akrabalarımıza tekrar teşekkürler...

Sevgiyle kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...